Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Снимки на екипи, които дезинфекцират автобусните спирки, публикува

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgСнимки на екипи, които дезинфекцират автобусните спирки, публикува
Коментари Харесай

Дезинфекцират спирките във Варна, районните кметства раздават препарати на домоуправителите

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Снимки на екипи, които дезинфекцират автобусните спирки, разгласява в страницата си във Facebook общинският информативен уебсайт Live.Varna.bg.

От през вчерашния ден Община Варна е предоставила дезинфекциращи препарати на районните кметове. Те имат ангажимент да ги разпределят на домоуправителите, които би трябвало да се грижат за хигиенизиране на жилищните входове, съгласно заповед на кмета Иван Портних.

В районните администрации е основана нужната организация, има мобилни екипи, които разнасят препаратите по места, с цел да няма скупчване на хора. На територията на регионите “Приморски ”, Вл. “Варненчик ”, “Одесос ” и “Аспрухово ” към този момент са раздадени част от материалите, следва и в регион ”Младост ”. Зареждането ще бъде на стадии, а препаратите ще бъдат предоставяни по график. За повече информация, домоуправителите могат да се обръщат към районните кметства.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР